Vásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges. Ha ez teljesül, megjelenik a Megrendelés menüpont az oldal főmenüjében. A vásárláshoz a ki kell választani a megfelelő szolgáltatási és időtartambeli csomagot, illetve a kívánt fizetési módot. A kiválasztás után a Tovább gombra kell kattintani ahol a vásárló ellenőrizheti a kiválasztott csomagot és fizetési formát, továbbá az összeget és a várható jövőbeli előfizetési lejárati időt. Tovább gombra kattintva a fizetési formának megfelelő oldalra továbbítódik a felhasználó. Bármelyik ponton Vissza gombra kattintva a fizetés érvénytelen lesz, a fizetési folyamat megszakad.

Minden megrendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben, amely visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosítóját, a megrendelt termékeket, a megrendelt mennyiséget, a végösszeget, valamint a számlázással és szállítással kapcsolatos adatokat.

Fizetés:

Banki átutalás:
Jellemzően banki átutalással történhet a fizetés. Ebben az esetben a vásárlás bruttó összegét kell elutalnod a bankszámlaszámunkra (VIP Computer Bt. CIB Bank Zrt. 10700244-44014401-52100008) Az átutalásnál kérjük a közlemény rovatban tüntesd fel a megrendelés azonosítóját.

A megrendelt termékek érvényesítése az után történik, hogy a befizetett összeg megérkezik a számlánkra. A befizetéseket minden munkanap reggel 10:00 órakor ellenőrizzük. Az átutalások átfutási ideje bankoktól függően változó lehet, de általában következő munkanapra várható.

Bankkártyás fizetés:
Bankkártyás fizetés esetén a csomag kiválasztása után átirányítunk a CIB Bank honlapjára, ahol biztonságos módon történhet az adatok megadása és a fizetés lebonyolítása. Ha sikeres volt a fizetés, úgy a feldolgozás ez után automatikus, a szolgáltatás használatát azonnal megkezdheted. A bankkártyás fizetés további leírásával kapcsolatban kérlek olvasd el a CIB Bank ehhez kapcsolódó tájékoztatóit, amely megtalálható a Vásárlási tájékoztató oldalon.

SMS fizetés:
SMS fizetés esetén lehetőség van rövidebb, pár napos előfizetés megrendelésére. Ebben az esetben az SMS fizetés oldalon ki kell választanod a megfelelő csomagot és az ahhoz kapcsolódó telefon számra az általunk megadott üzenetet kell elküldened. Ha sikeres volt a fizetés, úgy a feldolgozás ez után automatikus, a szolgáltatás használatát azonnal megkezdheted.

Számla:
Minden megrendelésről és azt követő sikeres befizetésről elektronikus számlát állítunk ki, amelyet automatikusan megküldünk a regisztrált email címre. A számlázás vevői adatai megrendeléskor módosíthatóak.

Szállítás:
A termék jellege digitális előfizetés, az érvényesség a regisztrált felhasználóhoz kapcsolódik.

Kedvezményes kuponok:
Jelenleg nincs kupon rendszerünk.

Garancia, szavatosság:
A vipVPN termék “ahogy van” jelleggel kerül értékesítésre, pénzvisszafizetési garanciát nem vállalunk a rendszer normális működése esetén. A rendszer nem-működése esetén (ÁSZF-ben vállalt 72 órát meghaladóan) a befizetett előfizetések időarányos részét visszafizetjük.

A termékek kapcsán lehetőséget biztosítunk próbaidőre, amelyet az ügyfélszolgálaton lehet igényelni. Ennek az időtartama megbeszélés kérdése, általában 2-24 óra. Amennyiben nem élsz a próbaidő lehetőségével, úgy a saját felelősséged hogy az adott szolgáltatásunk működni fog-e a saját rendszereden.

Az egyéb vásárlással kapcsolatos kérdésekben minden esetben a vásárláskor aktuális Általános Szerződési Feltételek, és a hatályos jogszabályok az irányadóak.

© 2010-2017 vipVPN. Minden jog fenntartva.

Click Me